NEDEN PHOCON?
Suda % 100 çözünebilen makro-mikro (azot, fosfor, potas, çinko, demir) ve organik asitten meydana gelen biostimülant etkili, patentli özel bir üründür.
Kırmızı renkli meyve ve sebzelerde (Domates, kiraz, nektarin, şeftali vs.) yapraktan ve topraktan uygulanan bir üründür. Meyvelerin erken kızarmasını ve irileşmesini sağlar.
Yapraktan uygulanacaksa, meyvenin renklenmesinden önce uygulama bitirilmelidir. Ürün, meyvenin renk oluşumunda yapraktan kullanılmamalıdır.
Tüm sebzelerde fide döneminde damlamadan 15 gün ara ile iki defa uygulandığında, daha oturaklı pişkin bir fide oluşturmasının yanı sıra boğum aralarını kısarak daha fazla verim sağlar.
Pamukta taraklanma ve koza döneminde yapraktan uygulandığında tek elde makineli hasat etme imkanı sağlar.
Tüm meyve ve sebzelerde belirli dönemlerde düzenli olarak kullanıldığında:
Meyvenin iriliğini ve kalitesini artırır,
Homojen ve aynı büyüklükte meyve oluşumunu sağlar,
Meyvelerin fizyolojik olarak olgunlaşmasını ve renklenmesini hızlandırır (Erkencilik),
Meyvede kuru madde ve brix miktarını artırır.
* Uygulama dozları toprak ve yaprak analizlerine göre değişebilir.
Yaprak Uygulamarı | Toprak Uygulamaları |
Sebzelerde ve Meyve Ağaçlarında 250 cc 100LT Su | Açık ve Örtü Altı Sebzelerde 0.5-2 Lt Da |
Tarla Bitkileri 200-400 cc Da |
Meyve Ağaçlarında 1-2 LT Da |
Tarla Bitkilerinde 1-2 LT Da |
AGTTARIM @Tüm Hakları Saklıdır. Peta Soft 2021