BİTKİ ADI | ZARARLI ORGANİZMA ADI | DOZU | SÜRE |
---|
Antep Fıstığı | Karazenk (Pseudocercospora pistacina) | 500 g/100 l su | 21 gün |
Armut | Armut memeli pası(Gymnosporangium fuscum) | 400 g /100 l su | 21 gün |
Armut | Karaleke (Venturia pirina) | 800 g /100 l su dal sıracası varsa | 21 gün |
Armut | Karaleke (Venturia pirina) | 400 g/100 l su dal sıracası yoksa | 21 gün |
Aspir | Yaprak leke hastalığı(Alternaria carthami) | 300 g/100 l su | 14 gün |
Bağ | Bağ Antraknoz(Elsinoe ampelina) | 1. Uygulama : 300g/100 l su 2. Uygulama : 500 g/100 l su | 21 gün |
Bağ | Mildiyö(Plasmopara viticola) | 1. Uygulama : 300g/100 l su 2. Uygulama : 500 g/100 l su | 21 gün |
Domates | Bakteriyel benek(Pseudomonas syringae pv. Tomato) | 1. Uygulama : 300g/100 l su 2. Uygulama : 400 g/100 l su | 14 gün |
Domates | Bakteriyel leke(Xanthomonas campestris pv vesicatoria) | 1. Uygulama : 300g/100 l su 2. Uygulama : 400 g/100 l su | 14 gün |
Domates | Erken yaprak yanıklığı(Alternaria solani) | 500g/100 l su | 14 gün |
Domates | Mildiyö(Phytophthora infestans) | 300g/100 l su | 14 gün |
Elma | Karaleke(Venturia ineaqualis) | 800 g /100 l su dal sıracası varsa | 21 gün |
Elma | Karaleke(Venturia inaequalis) | 400 g/100 l su dal sıracası yoksa | 21 gün |
Erik | Cep hastalığı(Taphrina puruni) | 800 g/100 l su | 21 gün |
Fasulye | Adi yaprak ve hale yanıklığı(Xanthomonas campestris, Pseudomonas syringae) | 300 g/100 l su | 14 gün |
Fasulye | Fasulye Antraknoz(Colletotrichum lindemuthianum) | 500 g/100 l su | 14 gün |
Hıyar | Köşeli yaprak lekesi(Pseudomonas syringae pv. Lachrymans) | 300 g/100 l su | 14 gün |
Kayısı | Yaprak delen(Wilsonomyces carpophylus) | 400 g/100 l su Normal dönem 800 g/100 l su Dormant dönem | 21 gün |
Patates | Erken yaprak yanıklığı(Alternaria solani) | 500 g/100 l su | 14 gün |
Patates | Mildiyö(Phytophthora infestans) | 300 g/100 l su | 14 gün |
Patlıcan | Erken yaprak yanıklığı(Alternaria solani) | 500 g/100 l su | 14 gün |
Sebze Fideleri | Çökerten(Pythium spp., Rhizoctania spp., Alternaria spp., Fusarium spp., Sclerotinia spp. ) | 1. Uygulama : 300g/100 l su <br> 2. Uygulama (fidelik uygulaması) : 500 g/100 l su | 14 gün |
Şeftali | Yaprak delen(Coryneum beijerinckii) | 1. ilaçlama800 g/100 l su 2. ilaçlama 400 g/100 l su | 21 gün |
Şeftali | Yaprak kıvırcıklığı(Taphrina deformans) | 800 g/ 100 l su | 21 gün |
Şerbetçiotu | Mildiyö(Pseudoperonospora humuli) | 500 g/100 l su | 14 gün |
Turunçgil | Uç kurutan(Phoma tracheiphila) | 400 g/100 l su | 21 gün |
Yer Fıstığı | Yaprak Lekesi(Cercospora arachidis) | 400 g/100 l su | 14 gün |
Zeytin | Halkalı leke (Spilocaea oleaginum) | 400 g/100 l su | 21 gün |
AGTTARIM @Tüm Hakları Saklıdır. Peta Soft 2021